Binnenzonwering & Luxaflex Breda

In Wonen is uw specialist in de regio Breda op gebied van binnenzonwering. Bovendien is In Wonen officieel Luxaflex inspiration dealer. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschikken we over de vereiste kennis om u deskundig te kunnen adviseren.

Binnenzonwering is meer dan raamdecoratie

Binnenzonwering heeft een multifunctioneel karakter. Naast een vorm van raambekleding die sfeer brengt in uw woning, heeft het een functie als goede zonwering. Binnenzonwering zorgt er voor dat uw huis beter geïsoleerd is.

Hierdoor blijft het binnenklimaat in uw woning aangenaam terwijl u tegelijkertijd over mooie raamdecoratie beschikt.

Soorten binnenzonwering

Van duette tot silhouette; voor ieder raam is een oplossing. Er zijn verschillende soorten raambekleding die kunnen dienen als zonwering. De meest gebruikte soorten kunnen we onderverdelen in:

 

Veilige en kindvriendelijke luxaflex

Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich kunnen meebrengen. Bij In-Wonen Breda beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. In-Wonen Breda voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm. Daarnaast ontwikkelen we voortdurend nieuwe producten om het risico op ongevallen te verkleinen. Als gevolg van de wijzigingen in de Europese norm heeft u mogelijk enige wijzigingen aan uw raamdecoratie opgemerkt. De bedieningslengte voor de meeste raambekleding met koord- of kettingbediening is teruggebracht, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken.

Van koordloze alternatieven tot elektrische systemen – In-Wonen biedt een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met oog op veiligheid, bedieningsgemak en vormgeving. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en materialen die perfect in een kinderkamer of toekomstige tienerkamer passen.

Voor meer informatie over de verschillende kindvriendelijke accessoires die we bieden, kunt u terecht bij In-Wonen Breda of neem direct contact op!

 

Ontdek de collecties!