Gordijnen

Voor ieder raam hebben wij een oplossing. Alle soorten raambekleding zie je hier op ware grootte. Wij komen ook bij je thuis voor het inmeten en ophangen. De maatwerk roedes zijn een oplossing voor grote overspanningen, erkers en rondingen. Informeer naar het roedeprogramma van iN Wonen. Iedere roede (in RVS, blank ijzer of koperkleur) wordt op maat gemaakt door een smid.

Bekijk vrijblijvend alle soorten ophangsystemen, zoals een dubbel rail systeem of ingeslagen ringen. Voor strak gemaakte vouwgordijnen slaag je zeker bij ons.

Wij werken met diverse stoffabrikanten: Romo, Chivasso, Kobe en Casemance.

Raamdecoratie

In Wonen is de specialist in de regio Breda op gebied van binnenzonwering.

Bovendien is iN Wonen Breda officieel Luxaflex inspiration dealer.

Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschikken we over de vereiste kennis om u deskundig te kunnen adviseren. 

We hebben Raamdecoratie in alle soorten, maten en stoffen.

Ga je voor trendy, natuurlijk of luchtig? Wij denken met je mee.

Van duette tot silhouette; voor ieder raam is een oplossing.

Wij werken met deze merken: Luxaflex, Sunway en BD-line.

iN Wonen Breda is officieel Luxaflex inspiration dealer!

Vloeren

Verschillende typen harde vloeren zijn bij iN Wonen verkrijgbaar. Alle vloeren worden bij je thuis opgemeten en vakkundig gelegd.

Je slaagt bij iN Wonen voor:

•   houten planken vloeren

•   parketvloeren

•   laminaat

•    metrofloor; dunne kunststofvloer met 20 jaar garantie, zeer geschikt voor vloeren met vloerverwarming

•    sisal natuurtapijt

•    vinyl / novilon

Een enkele kamer of het hele huis? Wij denken met je mee over de beste vloeroplossing voor jouw huis. Tapijt

Een traploper, vloerkleed, volumekleed of vloerbedekking? Wij hebben zelfs voor de moeilijkste hoekjes en grootste oppervlakken een zachte vloeroplossing.

De vloerkleden en karpetten zijn er in alle maten in synthetische, wollen en linnen uitvoering van de merken: Bergoss, Bic, Bonaparte, Desso, Edel, Cunera en Parade

Strak gelegde traplopers behoren tot de specialiteiten van iN Wonen.

Volumekleden op maat, in elke gewenste afmeting en van ieder soort tapijt met rubber ondertapijt. Een populaire en betaalbare oplossing voor grote afmetingen! 

Meubels

Ontdek samen met ons jouw eigen meubelstijl. Bezoek met de woonadviseur verschillende meubelleveranciers en vind de passende hoekbank, bijzettafel, tv-kast of ander meubel. Je ontvangt deze service gratis bij een woonplan. Zo ontstaat een logisch geheel in combinatie met raam-, wand- en vloerbekleding.

Accessoires

Woonaccessoires geven je huis een eigen sfeer. Met kussens, vazen en kandelaars kun je gewaagde of rustige accenten leggen. De eyecatcher die je zoekt, vind je bij iN Wonen. Natuurlijk krijg je advies over de kleur en de materialen.

iN Wonen bezoekt jaarlijks verschillende Nederlandse accessoirebeurzen. Het aanbod van woonaccessoires wisselt snel. Accessoires zijn een betaalbare oplossing om je huis een andere uitstraling te geven.

Verlichting

Sfeerverlichting is het puntje op de i bij ieder interieuradvies. Wij verkopen daarom ook schemerlampen, tafellampen en spotjes. Voor een verlichtingsplan brengen wij je graag in contact met de juiste vakmensen.

Wandbekleding

Behang kan net iets meer doen met je kamer, dan alleen verf. Het vult je woning meer aan. Door behang te gebruiken, kun je een bepaald thema of bepaalde stijl versterken. Wij kijken naar het totale woonplan en zoeken hierbij het behang uit en op welke wand(en) het behang toegepast kan worden.

Ontdek de collecties!